Thursday, 8 November 2012

4 powerful words

Assalamualaikum
Lama betul x update blog ni..sian nye kau blog..bukan xsudi nk tulis tapi..x dek mase..sekarang bru free sikit..
 Hari tu adik dah pekse tasawwur..adik dh tunaikan janji utk amik pljrn tu ikut jejak abg..thanks suggestkan..adik dh cube yg terbaik kite tgok jelah result nnti..
Dah hmpir 2 bulan abg yap pergi....abg sbnrnya adik nk ucapkan bende ni tapi tak sempat dan tak dapat ucap...4 perkataan ni yg adik nk bgtau kt abg TERIMA KASIH  dan MINTA MAAF..

TERIMA KASIH jd abg yang baik..

TERIMA KASIH sebab byk bimbing adik..

 TERIMA KASIH sbb balik raya tahun ni.. 

TERIMA KASIH sbb selalu jd pendgr masalah adik.. 

 TERIMA KASIH sebab jadi abg adik..

 Dan adik x sempat nak ckp sume ni..even adik xbgtau apa yg ktorang buat kt sini yang abg yap x tau..sori sbb x bgtau sbb adik igt nk ckp personel dgn abg yap tapi xsmpat..

Adik nk MINTA MAAF sbb adik bukan adik yg baik utk abg..


MAAF sbb byk x ikut psnn abg..


MAAF adik xpndai jga keluarga..


MAAF adik xdpt buat ibu gembira.. 



Tapi abg adik akan cube yang terbaik utk teruskan  perjuangan abg.. buat ibu ayh bhgia..jga keluarga leklok...abg tggu ktorg kat sana..kita jumpe di jannah sama2..



Adik rindu abg yap selalu~~
saiful asyraf @ oyak kayo
https://www.facebook.com/oyak.kayo




AL-FATIHAH

1 comment:

  1. Salam..sedihnyer baca post adik ni..harap trus bsbar yer..i.allah adik boleh hadapi dan blh jadi anak y bek..:)

    ReplyDelete